Krok 4 a výš

příprava 10min, pečení/vaření 30min

  • 75g mleté maso – hovězí
  • 0,5ks cibule
  • 1-2ksčesnek
  • 200ml vývar – goldenvegetable
  • 50g brambory/batáty
  • 25ml smetana 12%
  • 1hrst kadeřávek
  • pepř

 

V kastrolu opečemedo hněda mleté maso, které opepříme. Během restování ho pečlivě rozmělníme vařečkou, aby se rozpadlo na kousky. Hotové maso vyndáme do mísy, výpek opět ponecháme v hrnci.

Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme ji zesklovatět, přidáme nasekaný česnek a krátce restujeme. Poté vlijeme vývar a přivedeme k varu. Do hrnce přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, které uvaříme skoro doměkka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*