Krok 1 a výš

příprava 5min, vaření/pečení 25min

  • 1ks pstruh
  • 100g fazolky
  • Česnek
  • Citron
  • Golden vegetable
  • Tymián, rozmarýn

Pstruha vykucháme, omyjeme a důkladně usušíme. Z obou stran do něj můžeme udělat několik
zářezů. Ryby důkladně okořeníme goldenem v. na povrchu, zevnitř i v zářezech. Citrony omyjeme a
nakrájíme na tenká kolečka. Ryby poklademe citronem, rozmarýnem a tymiánem, část bylinek
můžeme dát i do zářezů. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C cca 15-25minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*