Krok 1 a výš
příprava 10min, vaření/pečení 30min
- 150g kuřecí/krůtí maso
- 1ks cibule
- 2 stroužky česnek
– Zelenina dle vašeho kroku - Provensálské bylinky
- Golden vegetable
Kuřecí/krůtí maso si nakrájíme na medailonky/nudličky a posypeme goldenem v. + provensálskými
bylinkami a restujeme na pánvi, aby se maso zatáhlo. Když máme maso připravené přendáme ho do
misky. Na stejné pánvi restujeme cibuli nakrájenou na měsíčky, cca po 1 minutě přidáme na plátky
nakrájený česnek. Jakmile česnek zezlátne přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a chvilku
restujeme. Jakmile máme vše připravené dáme zeleninu na dno pekáčku přidáme na čtvrtky
nakrájená rajčata, navrch poklademe maso a dáme do předem vyhřáté trouby na 200°C cca na
20minut.