Krok 2 a výš

příprava 5min, pečení/vaření 15min

Halušky:

  • 1ks květák
  • 1lž kmín
  • 0,5lž golden vegetable
    Navrch:
  • 100g ricotta/lučina
  • 1ks cibule
    (dle vašeho kroku 100g slaniny)

Květák povaříme "na skus" a rozdělíme na kousky jako halušky. Na kostičky nakrájenou anglickou
slaninu opražíme, přidáme cibuli a dozlatova osmažíme. Poté dáme stranou. Na výpeku orestujeme
květákové halušky, přidáme ricottu/lučinu a promícháme. Takto připravené můžeme servírovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*