Krok 1 a výš

příprava 10min, vaření/pečení 10min

  • 1ks květáku
  • Golden vegetable

Květák si můžeme naporcovat na jednotlivé růžičky (nemusíme) a dáme vařit. Jakmile je květák
měkký ponoříme ho do studené vody s ledem. Vychladlý květák nastrouháme nahrubo do hluboké
mísy a okořeníme goldenemm v. Takto připravený květák dáme pražit na pánev, jakmile začne
hnědnout sundáváme.
Tip – Krok 1 a výš – Kuřecí maso a žampiony si nakrájíme na nudličky. Nejdříve orestujeme kuřecí
maso ze všech stran a následně přidáme žampiony. Jakmile máme pocit, že se maso připaluje
přilijeme vývar z goldenu v. a necháme dusit. Při podávání rýžovou směs polijeme
„výpekem/omáčkou“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*