Krok 3 a výš
- 30g cibule
- 200g žampionů
- 300g květáku
- 3 hrsti špenátu
- 25ml smetany
- 25g sýru
- Goldenvegetable
- Pepř
Na suché pánvi si orestujeme cibulku.Přidáme na větší kousky nakrájené žampióny a vše ochutíme goldenem v. Nepodlévejte!Houby pustí vodu samy. Tu vyvařte.
Do pánve přidejte na malinkaté růžičky rozebraný květák, přilijte smetanu a snižte teplotu plotýnky, pánev zakryjte poklicí. Necháme dusit cca 20minut, dokud nezačne květák měknout.
Sejmeme poklici, do pánve přidáme špenát a zvyšíme teplotu plotýnky. Za častého promíchání necháme vyvařit veškerou tekutinu.
Vypneme plotýnku, do pánve přisypeme strouhaný sýr a necháme ho rozpustit.
Opepřete podle chuti a hned podávejte.