• Buzulucká 431/2, 50003 Hradec Králové
  • Po-Pá 6:00-20:00 Dle objednání

Kuřecí maso a chřest na grilu

Krok 1 a výš

příprava 4min, vaření/pečení 25min

  • 500g Chřest/černý kořen
  • 500g Kuřecí maso
  • Golden vegetable, pepř, tymián, oregano, rozmarýn, šalvěj, citronová šťáva

Maso naložíme do bylinek (golden vegetable, pepře, citronové šťávy, oregana, rozmarýnu a šalvěje) alespoň na hodinu.

Chřest si povaříme ve vodě ochucené goldenem vegetable po dobu 8min.

Maso i předvařený chřest/černý kořen grilujeme po dobu 25minut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*