Kuřecí kapsa plněná špenátem a celerové hranolky
70g kuřecího masa 🍗
70g celeru
40g špenát
Golden vegetable + česnek
Postup:
Oloupeme celer a nakrájíme ho na “hranolky”. Hranolky vaříme cca 3 minuty ve vroucí vodě (nesmí být měkké), poté vyndáme a scedíme.
Kuřecí maso omyjte a osušte. Prořízněte tak, aby uprostřed vznikla kapsa. Maso potřete Goldenem jak zvenčí tak uvnitř, dovnitř vetřete prolisovaný česnek. Špenát vsypte do cedníku a spařte ho vroucí vodou. Spařený špenát dáme do kuřecí kapsy a dobře zaděláme (párátky, špejlí, nití) aby se obsah nevylil ven.
Připravené maso i hranolky dáme na pečící papír a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180° cca 30 min.
Vhodné od Kroku 1A a výš